Teknodagen.png
 

Denne siden inneholder litt praktisk info som forhåpentligvis vil svare på eventuelle spørsmål om karrieredagen. Vi i Teknodagen vil gjøre det vi kan for at deres deltakelse på arrangementet vil gå så smertefritt som mulig. Dersom noe er uklart eller ikke dekkes, er det bare å sende en mail til deres kontaktperson.

Ofte stilte spørsmål

På selve dagen

På morgenen 12. februar vil dere bli møtt av deres kontaktperson som viser dere til standen deres. Vi er behjelpelige til å sette opp standen deres og er til stede fra kl 08:00. Standområdet åpner klokken 10:00, og vi anbefaler alle bedriftsrepresentanter å være på plass innen 09:15. Det hender forelesningene i auditoriene rundt standområdet er ferdig noen minutter før, så det kan være veldig lurt å være ferdigrigget til 9:50.

Hvor er standområdet?

U1 er mingleområdet under Realfagskantinen hvor standområdet og dagsarrangementene under Teknodagen 2019 vil foregå. Adressen til Realfagbygget er Høgskoleringen 5. Dersom dere kommer med flybussen, passer det fint å gå av på Studentersamfundet. Herfra er det gangavstand til campus, men dersom dere har mye å bære kan dere bestille taxi eller ta buss 5 retning Dragvoll/Lohove fra busstoppet på nordsiden av Samfundet. Tar dere buss, går dere av på stoppet Gløshaugen, like ved Realfagbygget.

Parkering

Alle parkeringsplassene på Gløshaugen er avgiftsbelagte, med 28,- i timen. Man kan betale via nett, app for smarttelefon eller betalingsautomat. For mer informasjon se ntnu.no/parkering.

TV på stands

Dersom dere ønsker å ha TV på deres stand kan dette enda bestilles via denne linken: tt-tech-bestilling.com. Da vil TV-en stå klar på standen når dere kommer. Merk at vi benytter en ekstern leverandør til dette, og det medfører dermed en ekstra kostnad.

Lunsj og forfriskninger

Vi har et pauserom der det vil bli servert baguetter/focaccia fra SiT fra kl 11:15. Her er det mulig å komme seg unna standområdet for å kose seg med litt mat og samle krefter. I tillegg vil det være personer som går rundt med forfriskninger, som drikke og frukt, gjennom hele arrangementet. Vi har kaffe til representantene, og kaffestands, men det er også mulighet for å kjøpe kaffe via SiT. Gi beskjed til deres kontaktperson ved eventuelle allergier eller dietter.

Tilgang på strøm og internett

Alle standplassene har tilgang på strøm. Påloggingsinformasjonen til gjestenettet på NTNU får dere av deres kontaktperson når dere ankommer.

Lunsjpresentasjoner

Tid: 12:15–13:15

Sted: R8

Bedriftene som har fått plass på Lunsjpresentasjonene får avholde en 15 minutter lang presentasjon. Presentasjonene foregår i R8, rett ved standområdet, og er åpent for 150 studenter.

Opprydding

Som ved ankomst vil det være personer tilstede for å hjelpe dere med oppryddingsarbeid. Vi kan tilby å oppbevare standutstyr dagene etter Teknodagen, ved behov.


Standkart U1

 
Standkart.PNG