Smørekoppen for bedrifter

Smørekoppens bedriftskontakt heter Industrivinduet, og tilbyr mange muligheter for bedrifter til å komme i kontakt med våre studenter ved Maskin- og Energiteknologi (MTEK). Nedenfor listes opp noen av de som oftest brukes, men vi er åpne for det meste og strekker oss langt for å få til det beste opplegget for både dere som bedrift og våre studenter.

Meld din interesse
Ta kontakt

Kontaktinformasjon
Odin Korsnes Tøndell
Bedriftskontakt
dagligleder@industrivinduet.no
Trym Abbedissen
Nestleder
nestleder@industrivinduet.no
Irene Stabekk
Markedsføringssjef
markedsforing@industrivinduet.no
Bedriftspresentasjon

Bedriftspresentasjon, ofte kalt «bedpress», er den mest brukte rekrutteringsarenaen for bedrifter. Dette innebærer vanligvis en presentasjon av bedriften på campus eller i byen, med bespisning og mingling mellom studenter og bedriftens ansatte i etterkant. Vi arrangerer også bedriftsbesøk, andre ønskelige aktiviteter og tilrettelegger for speed-intervjuer. Om ønskelig kan vi invitere andre linjeforeninger til presentasjonen.

Stillingsannonser

Vi annonserer ledige stillinger, oppgaver og sommerjobber på vår hjemmeside og i aktuelle Facebookgrupper.

Maskin- og Energidagen

Maskin- og Energidagen er vår høstlige karrieredag. For å sikre god eksponering for alle deltakende bedrifter har karrieredagen et begrenset antall plasser. Se egen siden her.

Teknodagene

Teknodagene er de største karrieredagene arrangert av sivilingeniørstudentene i 3.klasse Maskin-og energiteknologi. Målet er å skape to dager hvor studentene kan få innblikk i hvilke muligheter de har, hva som skjer innen teknologiutvikling og innovasjon, samt å få impulser fra industrien i Norge. Se egen siden her.

Promotering

Synliggjør bedriften for Gløshaugens studenter ved å ha logo på genserene til Industrivinduets 20 medlemmer.