Sportscom er Comitéen for alle spreke Smøregutter. Vi sikrer at A/F Smørekoppens medlemmer har et sportlig tilbud, og et fristed i hverdagen. Comitéen har et sterkt fokus på bredde, og har følgende idrettslag:

Smørekoppen fotballklubb (SFK)

Smøreguttene FK er Smørekoppens 11-er fotballag for gutter. Vi representerer Smørekoppen i Studentligaen, og har spillere fra alle nivåer, men det er en fordel å ha spilt en del fotball tidligere. Vi har 1 trening i uken og en kamp hver helg iløpet av sesongen. Hvis du er glad i å spille fotball, og ønsker å være med på noe sosialt sammen med andre fra Smørekoppen ved ulike årstrinn, så er Smøreguttene FK noe for deg!

Smørekoppen kvinnefotballklubb (SKFK)

Smørekoppens kvinnefotballklubb er fotballaget for de kvinnelige studentene i Smørekoppen. Vi spiller 7-erfotball i 7-dentligaen, og garanterer alltid god stemning!

SFK 2 (Lokomotiv Smørekoppen)

Lokomotiv Smørekoppen er et mer lavterskel fotballtilbud. Vi spiller 7-er fotball i 7dentligaen i helgene og har 1 trening i uken når sesongen i gang. Her er god stemning og personlig forbedring i fokus, og vi er alltid åpen for nye medlemmer!

KølleCom (Innebandy)

KølleCom er komiteen for oss smøregutter som brenner for innebandy. Vi er en fast gjeng med spillere på laget som spiller kamper i bedriftsligaen, men folk står fritt til å møte på de ukentlige treningene uten å være med fast. KølleCom er en ganske lavterskel komite, med intensitet i kampene. Vi trener i Trondheim Spektrum en gang i uka, spiller kamp av og til, og deltar på LøkkebandyCup på våren. KølleCom mekker også et vors i løpet av året til en av de mange internphaester. Møt opp på trening da vel!

DiscCom

DiscCom er Comitéen for de frisbeegolfglade smøreguttene. Vi består av en merkelig blanding av hobbyentusiaster, nybegynnere og forvirrede smøregutter som egentlig bare gir blaffen, men synes det er hyggelig å ta seg en tur. Hver eneste samling er åpen for nye medlemmer!

VolleyCom