Hvert år siden 1978 har BadCom arrangert høstens våteste eventyr: Badekarpadlingen! Med mål om å skape samhold og glede blant alle førsteklassingene på NTNU, utfordrer vi ferske studenter til å padle Nidelva på tvers med hjemmesnekra fartøy. Tradisjonen startet som en stafettkonkurranse hvor man viser fram sine tekniske byggeferdigheter med farkoster bygget rundt et badekar, også kalt fartskar. Disse skal padles så raskt som mulig over elva. Senere har det blitt utvidet til å inkludere showkarkonkurransen, der høyest underholdningsverdi og gjennomføring av tema står i fokus. I løpet av året arrangerer vi også store fester der folk fra alle linjer kan komme sammen for å ha det dritgøy.

For å gjennomføre Trondheims største årlige studentarrangement kreves det en del jobbing og søknadsskriving, men et verv i BadCom er først og fremst sosialt og gøy! Det er stort fokus på samhold innad i gruppa, med gruppeklem og kake på hvert møte, sosialkvelder minst én gang i måneden og koieturer en gang i semesteret. I BadCom får man muligheten til å bli kjent med folk fra andre linjeforeninger og bli en sammensveisa gjeng.

BadekarPadlingen

I ukene som leder opp mot padlinga er alle deltakerlinjene travelt opptatt med planlegging av tema, bygging av flåter og sabotasje av andres badekar. På selve padledagen samles alle linjene på Marinen for å nyte godværet sammen (hvis man kan love såpass i trondheim) og konkurrere i fartskar og showkar.

Smøring

Alt går lettere med smøring, også badekarpadling! BadCom er kjent for å være en ekstremt korrupt komité og ivrige padlere trapper opp på kontoret med kake, massasje, sang, og annen kreativ smisk i håp om å vinne Den Gyldne Smørekanne.

BadCom-fester

BadCom arrangerer eksamenfest to ganger i året der vi kan feire at semesteret er vel gjennomført (og at det snart er kont). I tillegg arrangerer vi påskefest, fester i faddertida, og en heidundranes showfest der padlerne får vist fram sine kreative temaer med kunstneriske innslag.

Sosialt

Det arrangeres flere sosiale eventer innad i comiteen. Blant dette er koieturene mest stas. Hver høst drar det gamle og nye styret på koietur sammen for å bli kjent i gruppa og finne ut hva et verv i BadCom egentlig innebærer. Der jobbes det litt, lekes masse og skapes god stemning!

Man kan ikke bare ha det moro, man må ha det litt gøy også :)