Logo.png
 
 
AkerBP.png
 
Techni.png

Aker BP utvider og har en sterk plattform for fremtidig vekst!

Aker BP er et fullverdig E&P-selskap med lete-, utviklings- og produksjonsaktiviteter på norsk sokkel (NCS). Målt i produksjon er Aker BP et av de største uavhengige oljeselskapene i Europa.

Nå er det ledige stillinger for studenter og nyutdannede på nettsidene:

Sommerjobb

Nyutdannet, Operations Technology

Nyutdannet, Elektro/ Automasjon

 

Mekanisk design

Techni søker kreativ, nysgjerrig og faglig sterk utviklingsingeniør. Nyutdannede vil også bli vurdert.

For å kunne utvikle enda flere patenterbare teknologier og markedsledende produkter for våre kunder, trenger vi deg som brenner for produktutvikling. Vi ønsker medarbeidere som både har evnen til å tenke nytt og annerledes sammen med andre og som har ingeniør- eller sivilingeniørbakgrunn i mekanikk.

Søk her

 
Borregaard.png
 

Borregaard søker ingeniørstudenter til sine sommerjobber innenfor flere ulike retninger. Stillingene er relevante for 2. til 5. klasse ingeniørstudenter på bachelor- og masternivå. Er du interessert i en relevant sommerjobb ved Norges mest avanserte bioraffineri i Sarpsborg sommeren 2019? Trykk på linkene nedenfor for å søke:

INGENIØRSTUDENTER VED STUDIEPROGRAM FOR MASKIN

INGENIØRSTUDENTER VED STUDIEPROGRAM FOR BYGG/ARKITEKTUR

INGENIØRSTUDENTER VED STUDIEPROGRAM FOR KJEMI/PROSESS

INGENIØRSTUDENTER VED STUDIEPROGRAM FOR AUTOMATISERINGSTEKNIKK ELLER ELEKTRO

INGENIØRSTUDENTER VED STUDIEPROGRAM FOR PROSESSKONTROLL/INDUSTRIELL IT

 

Ønsker du å jobbe i en bedrift som hjelper Norges største virksomheter med å finne riktig balanse mellom sikkerhet og produksjon?

Sommerjobb i Safetec 

I Safetec tar vi samfunnsansvar og bidrar til bærekraftig utvikling ved å utfordre oss selv og dagens løsninger i tett dialog med kunder i ulike prosjekt. 

Vi gjennomfører et bredt spekter av studier og rådgivning innen risiko, pålitelighet, og beredskap, der både tekniske, menneskelige og organisatoriske forhold tas i betraktning. Det stilles stadig høyere krav til nye og bedre digitale løsninger og vi søker etter masterstudenter på 4. årstrinn som kan bidra til å utvikle Safetecs tjenester under overskriften "sikkerhetsinformasjon i sanntid".

Søk her