SportsCom

 

Smørekoppen fotballklubb (SFK)

IMG_7908.jpg

Smøreguttene FK er Smørekoppens 11-er fotballag for gutter. Vi representerer Smørekoppen i Studentligaen. Vi har spillere fra flere ulike nivåer, men det er en fordel å ha spilt en del fotball tidligere. Vi har 2 treninger i uken og en kamp hver helg iløpet av sesongen. Hvis du er glad i å spille fotball og ønsker å være med på noe sosialt sammen med andre fra Smørekoppen ved ulike årstrinn, så er Smøreguttene FK noe for deg

 

Smørekoppen kvinnefotballklubb (SKFK)

IMG_7913.jpg
 

SFK 2 (SFK Moro)

IMG_9029.jpg

Smørekoppen FK 2 er et mer lavterskel fotballtilbud. Vi spiller 7-er fotball i 7dentligaen i helgene og har 1-2 treninger i uken når sesongen i gang. Her er god stemning og personlig forbedring i fokus, og vi er alltid åpen for nye medlemmer!

 

KølleCom (Innebandy)

KølleCom.jpg

KølleCom er komiteen for oss smøregutter som brenner for innebandy. KølleCom har laget Smøreguttene som spiller i 2. divisjon løkkebandy. Vi er 11 spillere på laget men folk står fritt til å møte på de ukentlige treningene uten å være med fast. KølleCom er en ganske lavterskel komite, selv om kampene kan bli veldig intense. Vi trener i Trondheim Spektrum hver onsdag fra 20.30-21.30, spiller kamp av og til og deltar på LøkkebandyCup på våren. KølleCom mekker også et vors i løpet av året til en av de mange internphaester. Møt opp på trening da vel!

 

Smørekoppen håndballklubb (SHK)

        

Smøreguttene HK er Smørekoppens egen håndballklubb. Vi har spillere på alle nivåer og alt fra nybegynnere til godt erfarne spillere. Smøreguttene HK har som mål å ha det artig samtidig som vi holder et godt nivå både på trening og kamp. Sesongen 16/17 hadde vi både jente- og guttelag i Bedriftsserien i Trondheim. Jentelaget ble ubeseiret og vant sin divisjon og guttene endte på en solid midtplassering i sin divisjon. 17/18 sesongen ble vi dessverre ikke nok spillere til å melde på lag i serien. Vi har en trening i uken og trener i Trondheim Spektrum. Vi håper på å bli nok spillere til å kunne spille Bedriftsserie i 18/19 sesongen og for å få til dette trenger vi DEG!

 

 

Smørekoppen Cycleklubb (SCK)

Smøreguttene CK er A/F Smørekoppen sin egen sykkelklubb. Dette er en lavterskel klubb med ukentlige treninger der alle som er glad i sykkel kan delta!

 

DiskCom