SportsCom

 

Smørekoppen fotballklubb (SFK)

IMG_7908.jpg

Smøreguttene FK er Smørekoppens 11-er fotballag for gutter. Vi representerer Smørekoppen i Studentligaen. Vi har spillere fra flere ulike nivåer, men det er en fordel å ha spilt en del fotball tidligere. Vi har 2 treninger i uken og en kamp hver helg iløpet av sesongen. Hvis du er glad i å spille fotball og ønsker å være med på noe sosialt sammen med andre fra Smørekoppen ved ulike årstrinn, så er Smøreguttene FK noe for deg!

 

Smørekoppen kvinnefotballklubb (SKFK)

IMG_3320.jpg
 

SFK 2 (SFK Moro)

IMG_9029.jpg

Smørekoppen FK 2 er et mer lavterskel fotballtilbud. Vi spiller 7-er fotball i 7dentligaen i helgene og har 1-2 treninger i uken når sesongen i gang. Her er god stemning og personlig forbedring i fokus, og vi er alltid åpen for nye medlemmer!

 

KølleCom (Innebandy)

KølleCom.jpg

KølleCom er komiteen for oss smøregutter som brenner for innebandy. KølleCom har laget Smøreguttene som spiller i 2. divisjon løkkebandy. Vi er 11 spillere på laget men folk står fritt til å møte på de ukentlige treningene uten å være med fast. KølleCom er en ganske lavterskel komite, selv om kampene kan bli veldig intense. Vi trener i Trondheim Spektrum hver onsdag fra 20.30-21.30, spiller kamp av og til og deltar på LøkkebandyCup på våren. KølleCom mekker også et vors i løpet av året til en av de mange internphaester. Møt opp på trening da vel!

 

Smørekoppen håndballklubb (SHK)

IMG_7933.jpg

Smøreguttene HK er Smørekoppens egen håndballklubb. Vi har spillere på alle nivåer og alt fra nybegynnere til godt erfarne spillere. Smøreguttene HK har som mål å ha det artig samtidig som vi holder et godt nivå både på trening og kamp. Sesongen 16/17 hadde vi både jente- og guttelag i Bedriftsserien i Trondheim. Jentelaget ble ubeseiret og vant sin divisjon og guttene endte på en solid midtplassering i sin divisjon. 17/18 sesongen ble vi dessverre ikke nok spillere til å melde på lag i serien. Vi har en trening i uken og trener i Trondheim Spektrum. Vi håper på å bli nok spillere til å kunne spille Bedriftsserie i 18/19 sesongen og for å få til dette trenger vi DEG!

 

 

Smørekoppen Cycleklubb (SCK)

Smøreguttene CK er A/F Smørekoppen sin egen sykkelklubb. Dette er en lavterskel klubb med ukentlige treninger der alle som er glad i sykkel kan delta!