Phaestum Immatricularis 2017

PhaestCom har den store glede av å kunne invitere deg til Phaestum Immatricularis - en av de mest tradisjonsrike Phaestene til Smørekoppen, onsdag 13. september. 
Phaestum Immatricularis er Smørekoppens immatrikuleringsball. Ballet er et maskeradeball der vi feirer våre nye første- og fjerdeklassinger, samt hedrer femteklasse som begynner på slutten av sitt studie.

Vi møter opp på Samfundet kl 19. Her vil vi bli mottatt i Rundhallen, der det blir mulighet for å henge fra seg i garderoben, ta bilde i fotoveggen til MediaCom, og maske-mingle med dine medstudenter. Vi går så opp i Storsalen der det er duket for hedersseremoni og et storslagent Phaestmåltid! Det blir taler, det blir sang og det blir knallgod stemning! Kvelden avsluttes med intimkonsert med bandet vårt The Lubricators på Klubben.

Dersom dere har hatt en god Phadderperiode til nå kan vi garantere dere at dette også kommer til å bli en morsom begivenhet hvor dere virkelig vil få innsyn i Trondheims gamle studenttradisjoner.

Pris for deltakelse er 450 kr. 
Inkludert i prisen er middag og en enhet. Øl og vin vil hele kvelden kun koste 59 kr, uavhengig av om du er medlem eller ikke av Samfundet.

Kleskoden for kvelden er studentergalla (fin dress/kjole) med maske.
Om du har allergier, eller lurer på noe angående festen, send meg en mail på phaestsjef@smorekoppen.no, eller snakk med Andreas Knudsen Sund på facebook.

Påmeldingen vil være mulig i Smørekroken ved to forskjellige tidspunkt. Det første er onsdag 30. august kl 12-15. 

Knut kommer. Kommer du?